Mentorstvo

Mentorstvo in praksa

Vizija

Moja vizija je spremeniti fitnes industrijo, navdihniti posameznike, da uresničijo svoj potencial. Razmišljam drugače. Verjamem, da edini pravilen pristop za dolgoročni uspeh temelji na učenju zdravega načina življenja, osebni rasti in evoluciji posameznika. Ustvarjati želim najboljše pogoje, da posameznik postane telesno in umsko čim bolj zmogljivi ter postane kos vsem izzivom, ki mu jih življenje postavlja. Ozavestiti in zgraditi želim močno lokalno skupnost s športom, izobraževanjem in poudarkom na zdravju. Ustvariti želim priložnosti, da spremenim življenje posameznikov s skupnimi prepričanji in vrednotami.

Trenerstvo in mentorstvo

Deli svoje znanje. Z blogi, predavanji in mentorstvom se trudim podati čim več znanja naprej. Verjamem, da je ena izmed najpomembnejših nalog trenerja in mentorja, da svoje znanje poda naprej čim širšemu krogu ljudi. Večinoma se ukvarjam s treningom, prehrano in psihologijo posameznika. S svojimi blogi skušam ljudem odgovoriti predvsem na vprašanje zakaj? Če nimate dovolj velike želje in ciljev je težko vztrajati. Vprašanji kako in kaj prideta na vrsto šele potem ko si odgovorite na vprašanje zakaj. Navade, ki jih je v začetku tako težko vzpostaviti, postanejo v roku nekaj mesecev nekaj povsem normalnega.

PROGRAM MENTORSTVA

V program mentorstva za razvoj kadrov bom v letošnji sezoni sprejel posameznike. ki želijo izboljšati svoje teoretično znanje in ga uspešno prenesti v prakso.  Pod izkušenim mentorstvom bo posameznik nabral izkušnje in praktična znanja na področjih obravnave novih in stalnih strank, sestave treningov, individualizacije treningov, vodenja individualnih skupinskih vadb in osebnih treningov, obravnavo strank s poškodbami ali omejitvami, prehrane, promocije svoje blagovne znamke preko spleta in socialnih omrežji, izvajanja drugih aktivnosti za člane in organizacijo dogodkov.

Vključeni boste v interni program mentorstva in praktičnega izobraževanja ter se spoznali z vsemi ključnimi procesi treninga za rekreativce, osebe s poškodbami ali omejitvami v gibanju in športnike. Po uspešno zaključenem programu imam v Evoluciji zate pripravljene nove izzive.

mentorstvo

MOTIVACIJSKO PISMO JE LAHKO TVOJA VSTOPNICA DO MESTA V MENTORSKEM PROGRAMU!

Zanimajo me tvoji dosežki na katere si zares ponosen/a, pa tudi to kaj zagotovo ne bi več ponovil/a. Kaj so tvoji cilji v bodoče glede zaposlitve, na katerem področju želiš delati, kako velika je tvoja želja po učenju in koliko si pripravljen/a za to vložiti svojega časa, energije. Kaj za tebe pomeni sodelovanje, poštenje, dogovor in timsko delo? Še posebej pa nas zanima...

ZAKAJ SI RAVNO TI TISTA OSEBA, KI SI ZASLUŽI PRILOŽNOST ZA UČENJE?

Pogoji, ki jih moraš izpolnjevati:

  • tvoje poslanstvo je delo z ljudmi in pomoč pomoč ter inspiracija posameznikov, da uresničijo svoj potencial.
  • Študent/ka 3. letnika dodiplomskega programa kineziologije ALI
  • Študent/ka 2. letnika podiplomskega programa kineziologije ALI
  • Absolvent/ka kineziologije ALI
  • AFP licenca ALI
  • FZS licenca

 

Prijavi se na program mentorstva

Zakaj si ravno ti tista oseba, ki si zasluži priložnost za učenje?