Osebno trenerstvo

Za marljive osebe z natrpanim urnikom, s pomočjo katerega bo vaše telo postalo močno in gibljivo
ter vir veselja in užitka v aktivnostih, ki jih radi opravljate.

Potrebujete le preprost program

Ni vam treba preživeti celih dni v telovadnici, da bi se počutili, gibali in izgledali dobro. S smiselnim individualiziranim programom, ki je prilagojen vašim željam in sposobnostim,
lahko že v dveh do treh urah tedensko dosežete zastavljene cilje.
Na osebnem trenerstvu se osredotočam na 4 različna področja:

RAZVOJ TELESNE MOČI IN VZDRŽLJIVOSTI

Osebno trenerstvo je namenjeno osebam, ki želijo povečati moč, vzdržljivost in gibljivost. V trening so vključeni atletski elementi, da ne boste le izgledali, temveč se boste tudi gibali atletsko. 

PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE IN IZGUBA MAŠČOBE

Osebno trenerstvo je namenjeno osebam, ki si želijo trening, usmerjenega v izgradnjo mišic in izgubo maščobe. 

DO ŽIVLJENJA BREZ BOLEČIN

Osebno trenerstvo je namenjeno osebam, ki želijo s treningom moči, mobilnosti in optimizacijo gibalnih vzorcev do življenja brez omejitev in strahu pred bolečino.

PRIMEŠ, DVIGNEŠ IN SE VRNEŠ V RESNIČNO ŽIVLJENJE

Osebno trenerstvo zagotavlja časovno učinkovit trening, ki uporablja skrajšana obdobja počitka in intervale, da z minimalno časovno zavzetostjo dosežete svoje zastavljene cilje. 

Prijavite se na osebno trenerstvo. Kakšen je vaš naslednji korak?

1. Rezervirajte svoj brezplačni termin za klic in posvet kjer odkrijeva izzive s katerimi se srečujete in poiščeva rešitve.

2. Če ste primeren kandidat za obiskovanje osebnega trenerstva se dogovoriva za termin uvajalnega tečaja, ki je sestavljen iz dveh delov:

Intervju

Na uvodnem intervjuju bova šla čez 4 ključne komponente. Miselnost, trening, prehrana in regeneracija. Naredila bova analizo trenutnega stanja, poiskala, kaj ti predstavlja največiji izziv in kako ga bova premagala.

Testiranje

Naredila bova analizo tvojega gibanja na podlagi katerega ti bom v nadaljevanju pisal program prilagojen tvojim ciljem, gibalnim sposobnostim in morebitnim omejitvam. Postavila bova strategijo.

3. S sprejetjem odločitve, da se pridružite OSEBNEMU TRENERSTVU, dobite dostop do aplikacije EVOLUCIJA in OSEBNO MAPO. Vstopite v program odgovornosti VARUH. Redno trenirate 2 - 4x tedensko.

osebno trenerstvo

Rezervirajte si svoj brezplačni klic in posvet.