Program NEZLOMLJIV - trening za moške

Je program za marljive moške z natrpanim urnikom, ki želijo postati močni in atletski
in pri tem ne žrtvujejo družine, očetovstva in prostega časa.

Moški smo v krizi!

"Težki časi ustvarijo močne moške. Močni moški ustvarjajo dobre čase. Lepi časi ustvarjajo šibke moške. In šibki moški ustvarjajo težke čase."

Michael Hopf

Nezlomljiv je moški, ki:

Je moški, ki dviguje uteži, obožuje trening in hoče preživeti čas 
s podobno mislečimi ljudmi,
poleg tega pa mu ostane še čas, 
da se ukvarja s stvarmi, ki jih rad počne.

Z rednim treningom in uravnoteženo prehrano, 
bo tvoje telo postalo več kot le transportno sredstvo,
ki te pripelje iz točke A v točko B in bo postalo vir veselja in užitka,
zaradi katerega je življenje vredno živeti. 

Potrebuješ le en program

Ni ti treba preživeti celih dni v telovadnici, da bi se počutil, gibal in izgledal kot atlet. S trening za moške v okviru programa Nezlomljiv, ki je prilagojen tvojim željam in sposobnostim,
lahko že v 3 urah tedensko dosežeš zastavljene cilje.

RAZVOJ TELESNE MOČI IN VZDRŽLJIVOSTI

Trening za moške v okviru programa Nezlomljiv je namenjen moškim, ki želijo povečati moč in vzdržljivost. V trening so vključeni atletski elementi, da ne boš le, temveč se boš tudi gibal kot atlet. 

PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE IN IZGUBA MAŠČOBE

Trening za moške v okviru programa Nezlomljiv je namenjen moškim, ki si želijo visoko intenzivnega treninga, usmerjenega v izgradnjo mišic in izgubo maščobe. Temelji na stari šoli bodybuildinga in intervalnih treningih z utežmi.

PRIMEŠ, DVIGNEŠ IN SE VRNEŠ V RESNIČNO ŽIVLJENJE

Trening za moške v okviru programa Nezlomljiv zagotavlja časovno učinkovit trening, ki uporablja skrajšana obdobja počitka in intervale, da z minimalno časovno zavzetostjo dosežeš svoje zastavljene cilje. 

V 3 fazah postani nezlomljiv

Cilj je zgraditi močno in odporno telo, poskrbeti za udobje in dobro počutje v lastni koži in te pripraviti na to, da se soočiš z vsemi izzivi, ki ti jih prinaša življenje. Trening za moške je sestavljen iz treh faz:

1. faza: Egoist

Moški smo postali telesno in umsko šibki. To je danes normalizirano in družbeno sprejeto, ne bi pa smelo biti normalno. Družba in kultura postavljata naš telesni ideal, zato ga povezujemo s ponosom ali sramovanjem. To je zabrazgotinilo naš značaj. Namesto, da bi se gibali spontano in koordinirano, se v nas pojavlja nelagodje, ki ustvari nerodno in togo gibanje. Naše telo je le transportno sredstvo, ki nas pripelje iz točke A v točko B in nam onemogoča uživati v aktivnostih in športu v katerih smo užival prej.

2. faza: Bojevnik

Opustimo družbeni in kulturni ideal, ki videz našega telesa vežeta s ponosom ali sramovanjem. Zunanja površinska lepota, ki je tako cenjena v sodobni družbi, je večinoma produkt naših genov in naše starosti, zato je za večino le delno dosegljiva. Vendar nam ni potrebno obupavati, saj je ponos v naše telo še zmeraj dosegljiv in ponos v naše telo ne more biti lahka žrtev starosti. Namesto, da svoje telo vrednotimo s svojim videzom si moramo prizadevati doseči ideal telesne moči. Zato v tem koraku postanemo moški, ki se kot feniks iz pepela dvigne in transformira svoje šibkosti v začetek dolgega in napornega vzpona.

3. faza: Nezlomljiv

Osredotočamo se na kultiviranje spretnosti in se udeležujemo aktivnosti, ki uporabijo somatsko stran tvojega bitja na način, ki prinese veselje in užitek v naše življenje. Trening za moč postane del našega življenja. Naše telo preneha biti le transportno sredstvo, ki nas pripelje iz točke A v točko B. Postane dom našemu umu in postane glavni vir veselja in užitka, zaradi katerega je življenje vredno živeti. Postanemo nezlomljivi, vodniki svojega lastnega potovanja do kultiviranega, pogumnega, telesno in umsko močnega moškega, ki se je pripravljen soočiti z vsemi izzivi, ki mu jih življenje prinaša.

Utrdi TELO IN UM

"Da bi človek uspel v življenju, mu je Bog zagotovil dve možnosti, izobraževanje in telesno aktivnost. Ne ločeno, eno za dušo in drugo za telo, ampak za oboje skupaj. Človek lahko s pomočjo teh dveh možnosti doseže popolnost."

Platon

Prizadevanje za ideal telesne moči lahko popolnoma spremeni tvoje življenje.
Ponuja pot iz bede in obsedenosti z videzom in te postavi na pot,
kjer je mogoče doseči trajno in resnično udobje v svoji lastni koži.
Z izvajanjem teh korakov ponovnega povezovanja s svojim lastnim telesom s treningom za moč
 in preoblikovanjem svoje telesne podobe gojiš veščine,
ki ti bodo koristile v resničnem svetu.

Pridruži se programu treningov? Kakšen je tvoj naslednji korak?

1. Rezerviraj svoj brezplačni termin za klic in posvet kjer odkrijeva izzive s katerimi se srečuješ in poiščeva rešitve.

2. Če si primeren kandidat za obiskovanje programa se dogovoriva za termin uvajalnega tečaja, ki je sestavljen iz dveh delov:

Intervju

Na uvodnem intervjuju bova šla čez 4 ključne komponente. Miselnost, trening, prehrana in regeneracija. Naredila bova analizo trenutnega stanja, poiskala, kaj ti predstavlja največiji izziv in kako ga bova premagala.

Testiranje

Naredila bova analizo tvojega gibanja na podlagi katerega ti bom v nadaljevanju pisal program prilagojen tvojim ciljem, gibalnim sposobnostim in morebitnim omejitvam. Postavila bova strategijo.

3. S sprejetjem odločitve, da se včlaniš v gym, dobiš dostop do aplikacije EVOLUCIJA in OSEBNO MAPO. Vstopiš v program odgovornosti VARUH. Redno treniraš 2 - 4x tedensko.

osebno trenerstvo

Rezerviraj si svoj brezplačni klic in posvet.