Digitalna knjižnjica z več kot 2500 vaj

Predstavlja vsem delavcem v športu, osebnim trenerjem, športnikom in rekreativcem neomejen vir idej za inovativne treninge in programiranje vadb zase in za svoje vadeče.

Digitalna knjižnjica

Želiš imeti sistematično urejeno knjižnjico več kot 2500 vaj, ki jo sproti posodabljamo in predstavlja neomejen vir idej za inovativne treninge in programiranje vadbe zase in za svoje vadeče?

Kupi dostop do digitalne knjižnjice vaj

  • Akcija!Digitalna knjižnjica vaj
    Original price was: €99.00.Current price is: €19.00.

    Digitalna knjižnica vaj vsebuje video posnetke 2500 vaj za moč, jedro in kardio vaje. Sistematičen razpored vaj omogoča enostavno uporabo:...

100€ POPUSTA S KODO DK100

Komu je namenjena?

Trenerjem

Digitalna knjižnica vaj za osebne trenerja predstavlja neomejen vir idej za inovativne treninge in programiranje vadbe za svoje vadeče. Posnetke vaj lahko uporabljate za sestavo online programov svojim vadečim ali za namen promocijskega videa. Ne glede na to, kakšno opremo imajo vaši vadeči na voljo, boste v knjižnici našli mnogo uporabnega.

Delavcem v športu

Trenerji ekipnih športov, kondicijski trenerji in ostali delavci v športu se vedno bolj zavedate pomena sistematičnega treninga za moč in vzdržljivost kot dela kondicijskih priprav. Digitalna knjižnic vaj vam bo služila kot vir vaj s katerimi boste lahko začeli sistematično sestavljati vadbene enote in programe vadbe za svoje športnike.

Športnikom

Športniki, ki želite izboljšati kondicijsko pripravljenost za izbrani šport boste znotraj Digitalne knjižnice vaj našli vse kar potrebujete za sestavo treningov za moč, vzdržljivost, krožnih ali sport specific treningov. Ne glede na to, kakšno opremo imate na voljo (lastno težo, ročke, olimpijske uteži, kettlebelle, elastike) bo vsak našel primerne vaje zase.

Rekreativcem

Digitalna knjižnica vaj je namenjena vsem, ki se ukvarjate s treningom za moč, HIIT treningi, funkcionalnimi treningi, kalisteniko ali kondicijsko pripravo za izbrani šport. V knjižnici boste videli pravilno izvedbo vaj, poleg tega pa vam nikoli ne bo zmanjkalo idej za nove vaje.Ne glede na to, kakšno opremo imate na voljo (lastno težo, uteži, kettlebelle, elastike) bo vsak našel primerne vaje zase. 

Kaj je digitalna knjižnjica vaj?

Digitalna knjižnica vaj vsebuje video posnetke več kot 2500 vaj za moč, jedro in kardio vaje. Sistematičen razpored vaj omogoča enostavno uporabo: iskanje vaj, sestavljanje treningov in programiranje. Vsi posnetki so visoko kvalitetni in prikazujejo tehnično pravilno izvedbo.

Knjižnica vsebuje vaje za moč, jedro in kardio vaje, ki so sistematično razdeljene v različne sklope glede na:

1. razdelitev glede na gibalne vzorce:

Vaje so razdeljene po gibalnih vzorcih in glede na specifike same izvedbe (nošenja, jedro, kardio in razične kombinaije)

2. Razdelitev glede na izvedbo gibalnega vzorca

Vaje so nato razdeljene glede na izvedbo gibalnega vzorca.

3. Razdelitev glede na specifiko izvedbe vaje

Vaje so nato razdeljene glede na specifiko izvedbe same vaje (unilateralne, bilateralne, položaj telesa…).

4. Razdelitev glede na uporabljen pripomoček

Vaje so nato razdeljene glede na pripomoček, ki ga uporabljamo pri izvedbi vaje.

4. Videoposnetek vaje

Videoposnetek variacije vaje.

Kupi dostop do digitalne knjižnjice vaj

  • Akcija!Digitalna knjižnjica vaj
    Original price was: €99.00.Current price is: €19.00.

    Digitalna knjižnica vaj vsebuje video posnetke 2500 vaj za moč, jedro in kardio vaje. Sistematičen razpored vaj omogoča enostavno uporabo:...

100€ POPUSTA S KODO DK100