Sale!

Trenerjev praktični vodič

Original price was: €69.90.Current price is: €49.90.

Nauči se pisati smiselne in učinkovite treninge v 5 preprostih korakih.

Zajetih več kot 250 znanstvenih raziskav in 6 različnih sistemov

5 preprostih korakov

  1. korak: Postavljanje ciljev
  2. Seznam vaj glede na gibalni vzorec
  3. Izbira primerne razdelitve treninga
  4. Izbor vaj glede na gibalni vzorec
  5. Vajam dodamo primeren volumen

In stock

Category:

Description

Knjiga Trenerjev praktični vodič, te nauči pisati smiselne in učinkovite treninge v 5 preprostih korakih.

Se želiš naučiti, kako pisati smiselne in učinkovite treninge? 

Zajetih več kot 250 znanstvenih raziskav in 6 različnih sistemov

V svojih 8 letih dela sem na kup združil več kot 250 raziskav s področja treninga za moč in pridobivanje mišične mase,  poiskal več različnih sistemov, kako pisati treninge in jih združil v celoto in jih poenostavil na 5 preprostih korakov ter jih zapisal v knjigi TRENERJEV PRAKTIČNI VODIČ.

5 preprostih korakov

  1. korak: Postavljanje ciljev
  2. Seznam vaj glede na gibalni vzorec
  3. Izbira primerne razdelitve treninga
  4. Izbor vaj glede na gibalni vzorec
  5. Vajam dodamo primeren volumen

Knjigo moč in hipertrofija ter knjiga Trenerjev praktični vodič sem napisal zaradi preprostega razloga. V poplavi informaciji sem se izgubil in treninge v določenem obdobju tako zakompliciral, da sem vadeče preobremenil. Dal sem jim predolge treninge ali pa enostavno nisem imel rdeče niti pri programiranju.

To je za sabo potegnilo nesigurnost in nesamozavest pri pisanju programov treningov in posledično je zaradi tega kar precej vadečih nehalo trenirat. Zaradi tega sem se odločil, da vse skupaj izjemno poenostavim zase in za trenerje v svoji ekipi. Nastala je najprej teoretična osnova, ki je predstavljena v knjigi Moč in hipertrofija, naknadno pa še ta praktični vodič, kjer so stvari poenostavljene do konca. Vodič te v 5 korakih jasno pelje čez celoten dizajn programov treninga za vadeče za različne cilje.

Knjiga Trenerjev praktični vodič vam…

Ne obljublja, da boste zaradi te knjige dobil 10 novih strank. Garantiram pa lahko, da boste zaradi te knjige, bolj sigurni v svoje sposobnosti, bolj samozavestni, ker boste vedeli, da so treningi učinkoviti in delujejo, ker imajo rdečo nit. Zato ker boste bolj samozavestni, boste do strank pristopili drugače. Ker boste do strank pristopili drugače, vas bodo takoj sprejele kot avtoriteto, saj boste prepričani v to kar delate.

Zato sem v svojih 8 letih dela na kup združil več kot 250 raziskav s področja treninga za moč in pridobivanje mišične mase, poiskal več različnih sistemov, kako pisati treninge in jih združil v celoto in jih poenostavil na 5 preprostih korakov in jih zapisal v knjigi TRENERJEV PRAKTIČNI VODIČ. Knjiga je nastala iz preprostega razloga. Tudi sam sem se boril s tem, da sem hotel vse svoje znanje zliti v en program, ki pa je bil enostavno preveč zakompliciran in ni deloval. Po prebiranju literature, znanstvenih virov in knjig, sem prišel, do zaključka, da je lahko vse skupaj precej bolj enostavno kot se sprva zdi.

Additional information

Weight 0.5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…